Pilates Matwork Nybörjare

Pilates Matwork Medel

Energizing Morning Yoga

Active Fascia Yoga

Friday Bliss – Stress down Yoga

Fascia Method – Dynamic stretch

Foam Rolling

Outdoor Run&Core

Pilates matwork nybörjare 60 min 

Drop in 200 kr / 10-kort 1800 kr 

Funktionella Pilates rörelser som utförs på matta. Alla övningar utgår från ditt powerhouse (din core/ditt centrum), men hela kroppen tränas. Vi tränar styrka, rörlighet, hållning och balans. Den inre, djupa och stabiliserande muskulaturen aktiveras i alla övningar. Du kan delta oavsett tidigare träningsnivå.

Pilates matwork medel   

Drop in 200 kr / 10-kort 1800 kr 

Steget efter nybörjare med mer utmanande pilatesövningar som utförs på matta. Alla övningar utgår från ditt powerhouse (din core/ditt centrum), men hela kroppen tränas. Vi tränar styrka, rörlighet, hållning och balans. Den inre, djupa och stabiliserande muskulaturen aktiveras i alla övningar. Under passet använder vi bollar och ringar för att intensifiera övningarna och ordentligt utmana ditt powerhouse.

Energizing Morning Yoga  60 min

Drop in 200 kr / 10-kort 1800 kr 

Energizing Morning Yoga är ett fantastiskt sätt att starta dagen! Passet består av en serie dynamiska rörelser, solhälsningar, core- och andningsövningar (pranayamas) som tillsammans boostar kropp och själ med härlig energi.

 Active Fascia Yoga 60 min

Drop in 200 kr / 10-kort 1800 kr 

När fascian (bindväven) blir orörlig, det är då vi känner oss stela! Detta yogapass stimulerar kroppen på ett skonsamt sätt och gör att fascian återhämtar sig från dagens statiska påfrestningar, såsom stillasittande , monotona rörelse eller efter ett hårt träningspass. Inom Active Fascia Yoga nyttjar vi ledernas rörlighet på ett lekfullt sätt och jobbar mycket med mobilitet, dynamisk stretch och smidighet.

Friday Bliss – Stress down 60 min

Drop in 200 kr / 10-kort 1800 kr 

Yoga pass för att förbereda kroppen till helgen ( ta det lugnt). Minska stressnivån och aktivera kroppen med hjälp av mjuka härliga rörelser, som aktiverar vår fascia på ett bra sätt. Cura använder mindfullness meditation övningar samtidigt som hon guidar kroppen med hennes mjuk och spirituell sätt till en härlig närvaro.

Fascial Method – Dynamic stretch  30 min

Drop in 100 kr 

Fascia Method är ett finskt koncept som skapats för att hjälpa fascian (bindväven) att återfuktas och bli elastisk. Här förenas myofascial rörlighetsträning, dynamisk stretch för spända muskler, rörelsekontroll och behandling av fascia med boll. Fascia Method passar för alla som på ett effektivt sätt vill förbättra sin prestationsförmåga och främja sitt välmående. Rörelserna görs i takt med lugn andning, först stående, sedan sittande på golvet och till sist liggande. I slutet av passet behandlar vi vår egen fascia med en liten boll.

Foam Rolling  30 min

Drop In 100 kr 

Foam Rolling mjukgör din fascia och hjälper dig att hålla din kropp mjuk och elastisk. Något som är viktigt för alla, men särskilt viktigt för att atleter ska få en bra återhämtning samt att förebygga skador. Detta Foam Rolling-pass är ett skönt pass var vi lär oss att använda rullen på bästa sätt. Du får lära dig de myofasciella triggerpunkter och hur man ska använda rullen för att aktivera dem. Efter passet känner du dig mjuk och elastisk.

Outdoor Run&Core 60 min 

10 tillfällen 1000 kr 

I vårt pass ’Outdoor Run & Core’ får du en unik kombination av terränglöpning och core träning.Vi springer olika rundor (7-9 km) varje vecka, i vår fantastiska närmiljö på Bjäre. Under löprundan gör vi två stopp för pilates inspirerad core träning. Vi är max 25 deltagare, så att instruktören får bra kännedom och kontakt med alla deltagare, vilket ger säker och effektiv träningsutveckling.