Fasciautbildningar

Fascia Center Sweden utbildar tillsammans med världens ledande Fascia forskare och professorer. Stecco familjen har forskat och uppfunnit nya saker om fascia (människans bindvävnadssystem). Stecco Institut i Italien har utbildat tusentals terapeuter inom hela världen. Carla Stecco är professor inom Anatomin och fysiologin i Universitet i Padova i Italien. Det finns en anatomi och fysiologi som det finns i annat i människokroppen. 

Stecco familjens forskning och böckerna ger grunden till alla våra utbildningar och innehållet är alltid välplanerat och har en vetenskaplig grund. Att kunna Fasciasystemet och den anatomiska faktorn är viktigt om man vill vara på framkanten och kunna ge rätt råd till sina klienter.

FASCIAL MANIPULATION STECCO METOD, LEVEL 1

Tjörnbro Arena Almön 50, 471 61 Myggenäs

Södra Bohuslän

Stecco utbildning hålls alltid genom det Italienska Stecco Institutet.
Lärare: Antonio Stecco

11 095 kr 

Priset inkluderar 

- Teorin online 

* Lär Fascians anatomi och fysiologi

* Lär alla koordination punkter ( CC = Center of Coordination) 

- Utbildningen ( 3 dagar )

- Övernattning ( delat rum 2-3 personer) 

- Frukost ( lördag-söndag) 

- Lunch ( fredag-Söndag) 

- Mellanmål ( fredag-lördag) 

https://tjornbroarena.se/

Börja plugga teorin redan nu. Hands On dagar är i Maj 2024

(31 maj - 2 Juni) 

Anmäl dig här

 

FASCIAL MANIPULATION STECCO METOD, LEVEL 3 

FASCIA CENTER SWEDEN BÅSTAD 

11 095 kr

Stecco utbildning hålls alltid genom det Italienska Stecco Institutet.
Lärare: Antonio Stecco

Har du redan gått Level 1,2 så kan du gå vidare till Level 3. 

Level 3 lär du dig ännu mera om människans fascia system. Du kommer att lära mera än holistisk uppfatning hur kroppen fungerar men även hur smärtan reflekteras via fasciasystemet. Vi kommer att förstå som fysioterapueter, naprapat, kiropraktiker och osteopat hur den viscerala fascian reflekterar till områden var våra patienter har smärta. Vi kommer att förstå bättre när smärtan kommer från rörelseapparaten och när det är något som är från vår indre organer. Det viktiga läran är att förstå hur Fascian ger signaler till hjärnan och tvärtom och hur fasciasystemet är en del vår nervsystem. Detta är viktig information till dig som jobbar med smärtpatienter och vill få bättre helhetsbild men även bättre behadnlngs protocoll att hjälpa patienter få mindre smärta utan medicinering. 

De som jobbar med Rörelse apparaten och problematiken med den lär intressanta delar hur så kallade Tensila Strukturer påverkar vår positionering ( påverkan till hållning) etc. 

Efter Level 3 kommer Level 4. Där efter kan man göra examen och blir en Certifierad Fascial Manipualtion Specialist. 

Anmäla dig här 

https://www.fascialmanipulation-stecco.com/course/index.php?categoryid=91

 

FASCIA LÄRA TIIL PERSONLIG TRÄNARE

Är du diblomerad Personlig Tränare och vill veta mera om människans fasciasystem? Veta mera om Fascians Anatomi och fysiologi och vad vi ska veta att kunna optimera vår träning. 

2 dagar 5 095 kr

Anmäl dig här

FASCIA OCH STÖTVÅG

Är du Medicinsk utbildad och vill fördjupa dina kunskaper inom Fascia Läran? Hur behandla jag? Hur använder jag Stötvågen och vilken stötvåg ska jag använda?

Fascia har en viktig Anatomi och fysiologi lika så som musklerna, ligament etc. Fascian genererar mest smärta och är en viktig del av människans rörelseförmåga men har även en viktig del med muskelstimulans och att vi människor kan i huvutaget hålla oss upprätta.

Vad har Fascian för betydelse till de vanligaste diagnoserna? Vad kan vi göra annorlunda?

1 dag 1095 kr / Person

Minimum 10 pers

Anmäl dig här