Online coaching

Mindre smärta, mindre stelhet och bättre resultat

Vårt fokus är långvarig hälsa, effektiv och rolig träning!

Pris: 490 :-/månad

Nytt program varje månad

Anmäl ditt intresse här

Online coaching

Mindre smärta, mindre stelhet och bättre resultat

Vårt fokus är långvarig hälsa, effektiv och rolig träning!

Pris: 490 :-/månad

Nytt program varje månad

Anmäl ditt intresse här

Vårt upplägg

Oavsett om du vill träna på gym, hemma eller ute så har vi nycklarna för dig.

Vi på Fascia Center Sweden har en unik kunskap dels om Fascian/bindväven men också på att göra träningen effektiv, rolig och utmanande. Våra individuella träningsprogram bygger på 3 olika delar Styrka, kondition och rörlighet. Din träning är helt individanpassade och vår coach Rickard är expert på att skriva träningsprogram efter din målsättning.

Med vårt träningsupplägg bygger du en Stark, Frisk och nöjd kropp! 

Träning

Träningsprogrammet är individuellt anpassat efter dina mål och visioner.

Vi är experter på att bygga en Stark, Frisk och Glad kropp med våra effektiva och smarta träningspass. I appen finns videofilm på varje övning samt en tydlig beskrivning. Du kan lätt följa din träningsutveckling via appens funktioner. 

Kostrådgivning

Vill du nå långvarig hälsa och på ett enkelt sätt få verktyg till att äta rätt.

Då är detta något för dig. Vi skriver personliga kostprogram med härliga recept och bra näringsinnehåll. Recepten är anpassade till dina mål oavsett om det är att gå upp, gå ner eller bibehålla din vikt.  

Personlig kontakt

I vår app finns ett enkelt kommunikationsverktyg där du när som helst och var som helt kan skriva till oss om du har frågor eller funderingar på just ditt träningsprogram. Vi försöker alltid svara inom 24 h. 

Vilka är vi?

Vi som driver Fascia Center Sweden är Karoliina Eveson och Rickard Carlsson. Karoliina är legitimerad Fysioterapeut och Fascia Expert med en unik kunskap om Fascian/bindväven. Karoliina har studerat detta sedan 2018 och är den i Sverige som är högst utbildad inom Fascia manipulation. När inte Karoliina behandlar klienter/kunder så utbildar hon fysioteraputer, naprapater och kiropraktorer tillsammans med läkaren och Fascia forskaren Antonio Stecco från Italien.

Rickard är ansvarig för träningen på Fascia Center Sweden och är utbildad Personlig Tränare och Kostrådgivare. Han kommer från en elitidrottskarriär inom triathlon där han tillhörde Svenska landslaget i 5 år. Rickard har jobbat som coach sedan 2012 och tränat allt från elitidrottare till människor med livsstilsrelaterade målsättningar. Han är expert på att skriva träningsprogram som ger resultat, är roliga och passar dig i vardagen.